VEPŘOVÝ JAZYK SE SARDELOVOU OMÁČKOU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 12 plátků vepřového jazyka, 1 cibule, 50 g sardelového másla, vývar, 1 lžička cukru, 2 lžíce bílého vína, 1 lžíce hladké mouky, citrónová šťáva, 2 lžíce osmažené strouhanky, sul, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Na rozpáleném oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme plátky doměkka uvařených oloupaných vepřových jazyků, které potřeme sardelovým máslem. Opečeme dočervena, vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a zasmahneme. Potom ji zředíme vývarem, povaříme, ochutíme vínem a dle chuti osolíme, dosladíme a zakapeme citrónovou šťávou. Porce jazyka na talířích přeléváme přecezenou omáčkou a sypeme osmaženou strouhankou. Podáváme s bramborovou kaší.

VEPŘOVÝ JAZYK SE SARDELOVOU OMÁČKOU VEPŘOVÝ JAZYK SE SARDELOVOU OMÁČKOU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1417 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz